Actualitate

Razie de amploare a poliţiştilor clujeni! Aproape 100 de sancţiuni în 2 ore

Poliția municipiului Cluj-Napoca împreună cu Serviciul Rutier au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor, în 28 ianuarie între orele 16:00-18:00.

Acțiunea a fost desfășurată pe drumurile principale a Clujului, aici au fost vizați șoferii care nu acordă prioritate pietonilor dar și pietonii care traversau strada neregulamentar.

Așadar, în urma încălcărilor sesizate, poliția a aplicat 94 de sancțiuni contravenționale dintre care 23 au fost destinate pietonilor.


De asemenea au fost sancționați și șoferii: „Pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor aflați în traversarea regulamentară a drumului public, polițiștii au reținut 6 permise de conducere, pentru o perioadă de 30 de zile, un alt permis de conducere fiind reținut pentru  conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului. De asemenea, pentru încălcările normelor legislative au fost retrase un număr de 4 certificate de înmatriculare auto.” A declarat Inspectoratul Poliției Județene Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter