Actualitate

Doi hoți minori, prinși de polițiști după ce au furat din mai multe mașini și garaje

Doi adolescenți de 16 și 17 ani au fost prinși după ce au comis mai multe furturi pe raza localității Apahida.

La data de 28 ianuarie anul curent, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie Rurală Apahida, au identificat doi tineri de 17 ani, respectiv 16 ani, ambii din comuna Apahida, județul Cluj, bănuiți de comiterea unui furt dintr-un autoturism la data de 27 ianuarie anul curent, în intervalul orar 22.00-23.00, de pe raza comunei Apahida, din județul Cluj.

În fapt, cei doi tineri ar fi sustras mai multe monede din autoturimul parcat pe strada Iuliu Maniu, din comuna Apahida, creeând un prejudiciu de 1000 de lei.


Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 17 de ani, acesta fiind bănuit de comiterea mai  multor furturi în perioada 26-27 / 30-31  ianuarie, anul curent, când, pe timp de noapte, ar fi pătruns prin efracție în mai multe garaje de pe raza aceleiași localități, de unde a sutras numeroase unelte electrice.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, cu 5 acte materiale, respectiv furt calificat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Etichete: masini minori hoti
Ultimele Stiri
abonare newsletter