Actualitate

Misiune dificilă pentru pompieri și polițiști. Au salvat un câine rămas blocat în caroseria unei maşini

Intervenție inedită a pompierilor dejeni: au salvat un câine rămas blocat în masca și scutul frontal al unui autoturism.

Din spusele polițiștilor clujeni, cățelul a „traversat neregulamentar”.

„Azi, în jurul orei 09:30, s-a angajat într-o traversare neregulamentară pe raza localității Cuzdrioara, fiind acroșat de un autoturism condus de o tânără din Bistrița. În acest context, a ajuns la sediul unității de poliție... așa cum îl vedeți în fotografie, încarcerat în bara de protecție....
Cu toată îndemânarea polițiștilor de la Dej, nu s-a reușit scoaterea lui de acolo, în siguranță. Astfel, pentru a fi siguri că nu va fi rănit prin această acțiune, au fost solicitați pompierii pentru a-l extrage din autovehicul”, au transmis polițiștii.


Echipajul autospecialei de descarcerare a fost  alertat, în jurul orei 10.00 dimineața pentru a scoate câinele, care fusese acroșat mai devreme de autoturismul respectiv, rămas blocat între elementele de caroserie din partea frontală a autoturismului, pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Dej.

“Pompierii au reușit să scoată cățelul, pe dedesubtul mașinii, prin partea inferioară a scutului de protecție, după ce au arcuit elementele din material plastic ce înconjurau animalul. Pentru a-l putea scoate pompierii i-au atras atenția în altă parte, având în vedere că acesta era agitat și avea un comportament foarte defensiv”, transmite ISU Cluj.


După ce a fost scos de către pompieri a fost predat unui echipaj al adăpostului de animale din municipiul Dej, care a fost anunțat despre eveniment.

“Cățelul părea în stare bună, rămânând în grija adăpostului și care va efectua investigații și îngrijiri specifice”, mai transmit pompierii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter