Actualitate

ACCIDENT spectaculos provocat de un șofer BEAT și FĂRĂ PERMIS în Mănăștur

Un șofer beat și fără permis de conducere s-a răsturnat, duminică noapte, în zona Podului N, din Mănăștur.

ACCIDENT spectaculos provocat de un șofer BEAT și FĂRĂ PERMIS în Mănăștur ACCIDENT spectaculos provocat de un șofer BEAT și FĂRĂ PERMIS în Mănăștur

În noaptea de 26 ianuarie, s-a produs un accident rutier în cartierul Mănăștur, după ce un bărbat aflat sub influența băututilor alcoolice a pierdut controlul asupra autovehiculului. Acesta s-a răsturnat în sensul giratoriu de pe strada Bucium (în zona podului Nod N).

Agenții din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca l-au testat pe „șofer” cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere. Din fericire, în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter