Actualitate

Accident cu TREI RĂNIȚI în apropiere de Dej

Un accident de circulație, soldat cu trei persoane rănite, s-a produs sâmbătă dimineața, între localitățile Coplean și Cășeiu.

Potrivit primelor informații, conducătorul unui autoturism care circula dinspre Dej spre Baia Mare, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, cu o autospecială de descarcerare, echipaje de prim-ajutor,


„O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier produs în apropiere de ieșirea din localitatea Coplean. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate și trei persoane rămase blocate într-unul dintre acestea. Au fost desfășurate operațiuni pentru descarcerarea bărbatului de pe locul șoferului și au fost folosite echipamentele speciale pentru a scoate, fără a agrava posibilele afecțiuni suferite, două femei rămase blocate în același autoturism. Cele trei persoane au fost preluate de către echipajele medicale și au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Toate erau conștiente și cooperante pe timpul intervenției pompierilor”, a transmis ISU Cluj.

În urma impactului, trei persoane din autoturismul care circula regulamentar au fost rănite. Circulația rutieră s-a desfășurat cu dificultate în zonă până când polițiștii au efectuat cercetări la fața locului.


„Persoanele rănite se aflau în autoturismul condus regulamentar.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter