Actualitate

Primele măsuri luate de Aeroportul Cluj împotriva coronavirusului din China

Aeroportul Cluj vine în sprijinul pasagerilor săi atât prin distribuirea materialelor informative despre coronavirus, cât și prin serviciile medicale existente în permanență pe aeroportul clujean.

Potrivit unui comunicat de presă al aeroportului clujean, în acest sens, în terminalele de plecări și sosiri, la biroul de informații,  la cabinetul medical și în zonele ghișeelor de  check-in ale aeroportului, au fost afișate mai multe anunțuri de informare și au fost distribuite pasagerilor flyere cu instrucțiuni referitoare la combaterea și prevenirea noului tip de coronavirus.

"De asemenea, Aeroportul Cluj colaborează în permanență cu autoritățiile din domeniul sănătății publice, cu autoritățile care își desfășoară activitatea în cadrul aeroportului, dar și cu companiile aeriene pentru implementarea tuturor măsurilor de precauție în ceea ce privește cazurile de pneumonii cu coronavirus. Asistenții medicali din cadrul Aeroportului Cluj oferă sprijin tuturor pasagerilor care au nevoie de sfaturi sau îngrijiri medicale", transmite instituţia.

Etichete: china coronavirus
Ultimele Stiri
abonare newsletter