Actualitate

Încă o amendă pentru cântăreaţa Angela Rusu. Sala de evenimente a fost distrusă în incendiu

Reprezentanţii Poliţiei Locale din cadrul Primăriei Gherla au declarat că s-a aplicat proprietarului sălii de evenimente o amendă de 1.000 de lei, deoarece nu exista autorizaţie de construire.

Potrivit unui răspuns al Inspectoratului Judeţean în Construcţii Cluj, după izbucnirea incendiului la sala de evenimente din Gherla, a fost făcut un control în urma căruia s-au constatat condiţiile construirii imobilului, starea tehnică a acestuia şi condiţiile în care s-a produs incendiul

“Având în vedere că lucrările au fost efectuate fără ca proprietarul să deţină autorizaţie de construire, Inspectoratul Judeţean în Construcţii a solicitat Primăriei Gherla efectuarea unor verificări în urma cărora a fost aplicată o sancţiune contravenţională şi au fost dispuse măsuri şi termen de intrare în legalitate”, se arată în document.


Sala de evenimente a cântăreţei de muzică popular Angela Rusu a fost distrusă de un incendiu izbucnit în 14 decembrie 2019. Două zile mai târziu, în 16 decembrie 2019, ISU Cluj a anunţat că în urma verificărilor s-a constatat că pentru sala de evenimente din Gherla nu a fost emisă autorizaţie de securitate la incendiu, motiv pentru care s-a aplicat o amendă de 50.000 de lei.

Cauza probabilă a incendiului este scurtcircuit electric la instalaţia de climatizre. Sala de evenimente şi a fost inaugurată în luna mai 2019, în urma unei investiţii de 650.000 de euro şi avea o capacitate de 400 de persoane.

Ultimele Stiri
abonare newsletter