Actualitate

Incident GRAV la Mărişel între un POLIŢIST cunoscut cu antecedente şi un turist

Un incident grav s-a petrecut la Mărişel între un poliţist cu antecedente şi un schior aflat în vacanţă.

Marius Claudiu Rus, agent la Serviciul de Investigaţii Criminale, a fost implicat într-o bătăie în weekend într-un local din Mărişel. Poliţistul se pare că l-ar fi lovit cu o rozetă (n.r. pumnal de fier) pe Florin Opriş.

Incidentul a fost povestit de Florin Opriş, dar cel care a depus plângere a fost Marius Claudiu Rus.


”Am fost la Mărișel la pârtie și apoi am rămas la Apers ski, la Le Dome. Eu eram cu prietena mea și încă un prieten (Victor). Pe la ora 1.00 și ceva, Victor vine și îmi spune mie și unor cunoscuți de-ai lui că a fost lovit din senin în barbă de un necunoscut (n.red. ulterior s-a aflat că este polițistul Marius Claudiu Rus). Un tip, prieten cu Victor, a mers să vorbească cu agresorul și eu cu sora lui sau prietena.

Tot ce i-am zis tipei a fost să îl convingă să își ceară scuze și să rămână așa pentru că Victor are mulți prieteni acolo și toți am ieșit la distracție, nu la scandal. În momentul acela, a venit agresorul lui Victor din lateral și mi-a dat o lovitură violentă cu o rozetă.


Mi-a spart toată fața. Trebuie să fac reconstrucție facială. Miercuri intru în operație. Pentru început trebuie puse 3 plăcuțe de titan pentru toate oasele fărâmițate în urma loviturii cu rozeta. Prietenul lui Victor care a vorbit cu polițistul a zis că acesta i-a zis că nu știe ce înseamna aroganța și că să dispară că dacă nu îl împușcă. A mai zis că Rus e frațiorul lui (șeful IPJ Cluj, Mircea Rus). Am înțeles că inspectorul șef e ceva văr cu polițistul care m-a lovit (n.red. Mircea Rusu neaga orice legătură de rudenie).”, a povestit Opriş, conform Stiri de Cluj.

Claudiu Rus este cunoscut având un comportament agresiv.  De altfel, el a fost acuzat în vara lui 2019 că ar fi bătut un bărbat cu cătuşele, la momentul respectiv fiind ajutor de şef de post la Mărişel. Agentul nu a plătit disciplinar la momentul respectiv, fiind mutat la Serviciul de Investigaţii Criminale.


IPJ Cluj a confirmat incidentul, dar nu a oferit prea multe amănunte despre cele petrecute în local.

”În  urma unui incident produs pe raza localității Mărișel, în care ar fi fost implicat și un coleg de-al nostru, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea unor verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor care se impun.


Conform primelor date, într-un local public din apropierea pârtiei de ski a avut loc o altercație între mai mult persoane. În urma acesteia, un polițist aflat în timpul liber, precum și alte persoane ar fi suferit leziuni.  Politistul acuzat de agresiunile fizice a depus plangere pentru loviri”, au anunţat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter