Actualitate

VIDEO Momentul impactului care răstoarnă un Audi pe Calea Dorobanților, surprins de camere

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă după-masă, pe Calea Dorobanților, din municipiul Cluj-Napoca.

VIDEO Momentul impactului care răstoarnă un Audi pe Calea Dorobanților, surprins de o cameră, sursă foto: ISU Cluj VIDEO Momentul impactului care răstoarnă un Audi pe Calea Dorobanților, surprins de o cameră, sursă foto: ISU Cluj

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a produs din pricina neacordării de prioritate. În fapt, un conducător auto a efectuat un viraj la stânga de pe o stradă laterală, virând pe strada Dorobanților, fără a acorda însă prioritate de trecere unui conducător auto care circula dinspre centru înspre Mărăști.

În urma impactului, mașina care circula regulamentar – un SUV marca Audi – a rămas răsturnată pe partea șoferului. Ba mai mult, în accident au fost implicate și alte două mașini care erau parcate la marginea șoselei. Mai mulți trecători au sărit imediat să-l ajute pe șoferul prins captiv în autoturismul său.


„Copii sunt OK datorită scaunelor de copii și a centurilor. Recomand din suflet folosirea lor! De asemenea, le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat, domnului care a făcut filmarea și nu în ultimul rând polițiștilor și celor de la SMURD! S-au comportat impecabil! Bine că suntem sănătoși! Restul se repară”, a fost mesajul șoferului din mașina răsturnată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter