Actualitate

Două mașini implicate într-un accident pe Frunzișului. Patru victime au ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă după-masă, în jurul orei 16:15, pe strada Frunzișului, din municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat de 24 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe strada Frunzișului, pe sensul de coborâre, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de circulație.

Odată ajuns pe contrasens, tânărul a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Ocna Mureș. În urma impactului, patru persoane au fost rănite – cei doi șoferi, respectiv alte două pasagere din mașina condusă regulamentar.


Din fericire, potrivit ISU Cluj, nu au fost victime încarcerate. Cu toate acestea, cei patru au fost transportați la spital în stare de conștiență de către două echipaje SAJ, respectiv două echipaje SMURD.

Anterior, pompierii balizaseră zona, deconectând bateriile autoturismelor pentru evitarea unui incendiu și acordând primul ajutor până la sosirea ambulanțelor. În urma testării șoferilor cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, confirmă polițiștii clujeni.

abonare newsletter