Actualitate

Jaf ca-n FILME, la un magazin din Gilău. Hoții au fugit cu AUTOMATUL de plătit facturi - VIDEO

Jaf ca-n filme, la Gilău. Trei tineri au luat pe sus automatul de plătit facturi şi au fugit cu el dintr-un magazin. Camerele de supraveghere au surprins totul.

Trei tineri au dat o spargere la un magazin din Gilău, în noaptea de 12 ianuarie. Aceștia purtau numai glugă, dar nu aveau mănuși.

Tinerii au intrat rapid în magazin, semn că probabil cunoșteau locul, iar apoi s-au dus direct la aparatul de încasat facturi, pe care l-au smuls de la loc și au dispărut. Nu s-au atins de casa de marcat sau de alte produse. Proprietarii magazinului cred că cei trei cunoșteau locul și știau că nu sunt ținuți bani în alte locuri.


Spărgătorii au luat aparatul de încasat facturi pentru că acolo localnicii își achitau dările către serviciile de utilități. Aparatul a fost urcat într-o mașină și cel mai probabil a fost spart pentru a fi luați banii.

O patrulă de poliţie a trecut prin zonă şi a văzut uşile magazinului deschise, aşa s-a aflat de furt. S-a deschis dosar penal pentru furt calificat, dar încă nu au fost identificaţi cei trei tineri.


 

Etichete: gilau jaf
Ultimele Stiri
abonare newsletter