Actualitate

La un pas de tragedie în Gilău! Trei victime au ajuns la spital din cauza vitezei excesive

O autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au fost alertate, în cursul nopții de marți spre miercuri, ca urmare a unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Gilău înspre Florești.

La un pas de tragedie în Gilău! Trei victime au ajuns la spital după un accident produs din cauza vitezei, sursă foto: IPJ Cluj La un pas de tragedie în Gilău! Trei victime au ajuns la spital după un accident produs din cauza vitezei, sursă foto: IPJ Cluj

Pompierii și personalul medical, dislocați în jurul orei 03:50, au găsit la locul solicitării două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Potrivit ISU Cluj, au fost consultați doi bărbați și o femeie, care au fost transportați la spital pentru investigații și tratamente de specialitate, de către echipajele SMURD.

Conform IPJ Cluj, un bărbat de 31 de ani, din Suceava, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cluj-Napoca spre Gilău, odată ajuns la km 491+493m, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pierzând controlul autoturismului și pătrunzând pe contrasens.


Apoi, intrat pe contrasens, șoferul sucevean a intrat în coliziune laterală cu un taximetru condus de un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta din urmă, cât și pasagera de 43 de ani, din Gilău, au fost transportați la spital.

Potrivit ISU Cluj, pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în eveniment pe timpul intervenției.

Ultimele Stiri
abonare newsletter