Actualitate

Antreprenorul clujean Mihail Tulai a decedat

Antreprenorul clujean Mihail Tulai a trecut la cele veșnice. Vestea a fost primită cu multă tristețe de zeci de oameni care l-au cunoscut pe acesta.

Antreprenorul clujean Mihail Tulai a trecut la cele veșnice Antreprenorul clujean Mihail Tulai a trecut la cele veșnice

Anunțul a fost făcut de fiica lui Mihail Tulai, Felicia, cea care coordonează acum afacerea de familie. Mihail Tulai a fost clujeanul care a pus bazele TAF Presoil, producătorul uleiurilor presate la rece Luna Solai.

„Ne-a îndrumat pașii încă din prima clipă, ne-a ajutat să creștem și ne-a supravegheat cu drag și atenție. A așezat cu grijă primele cărămizi ale fundației pe care am construit apoi împreună visul nostru și a fost necontenit mentorul ce ne-a ghidat de-a lungul vieții. Ieri (n.red. luni), 13 ianuarie, Mihail Tulai a părăsit această lume, pentru una mai bună”, se arată într-un anunț al Feliciei Tulai.


„A fost și va rămâne inspirația noastră, motivația de a continua să fim mai buni. O să ne lipsească enorm zâmbetul lui cald, cuvintele blânde și îmbrățișarea lui care ne dădea curaj și putere și ne alina orice necaz”, a mai transmis fiica lui Mihail Tulai.

Mihail Tulai, originar din comuna clujeană Luna, producea o gamă variată de uleiuri presate la rece. Demarată ca o mică afacere, din nevoia de a procesa semințele de floarea soarelui a familiilor din zonă, Luna Solai s-a dezvoltat în timp, ajungând să producă uleiuri din floarea soarelui, dovleac, in, cânepă, nucă, rapiț, dar și uleiuri condimentate.


Deși lucra într-o corporație din București, Felicia Tulai a decis să se întoarcă în Cluj și să dezvolte mica afacere a părinților săi, la Luncani, fondată în 2012. La Luna Solai lucrează opt angajați din sat, iar o bună parte a semințelor este achiziționată de la fermierii locali.

Ultimele Stiri
abonare newsletter