monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Razie în cartierele importante din Cluj-Napoca! Zeci de şoferi, opriţi în ultima noapte

Zeci de şoferi clujeni au fost verificaţi luni seara în cele mai importante cartiere din Cluj-Napoca de echipaje ale Poliţiei.

La data de 13 ianuarie anul curent, în intervalul orar 22:30 - 00:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secțiile 2, 3, 4 și Biroul Rutier - au desfășurat activități cu scopul menținerii unui climat de ordine si siguranță publică pe raza municipiului Cluj-Napoca, totodată urmărindu-se reducerea riscului rutier.

Acțiunea a fost derulată cu preponderență în zona cartierelor Mărăști, Mănăștur și Gheorgheni, pe artere intens circulate, respectiv străzile -  Nicolae Titulescu - Septimiu Albini, zona centrală a orașului, Calea Florești - strada Izlazului-Câmpului, strada Aurel Vlaicu - strada Gorunului.


Activitatea desfășurată de către polițiști a condus la legitimarea a 49 de persoane, controlarea a 47 de vehicule. În urma abaterilor constatate, s-a impus aplicarea a 20 de sancțiuni contravenționale, iar unui conducător auto i-a fost suspendat dreptul de a conduce,  fiindu-i reținut permisul pentru conducere sub influența alcoolului.

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru încălcări ale legislației rutiere, dar și pentru nerespectarea normelor din domeniul ordinii și siguranței publice