Actualitate

Trafic BLOCAT pe DN 1C! Două mașini implicate într-un ACCIDENT

Două mașini au fost implicate într-un accident pe DN 1C, traficul fiind blocat pe ambele sensuri

UPDATE:  "O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmarea a unui accident rutier produs în apropiere de ieșirea din municipiul Gherla. Au fost consultate două persoane, care au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate, de către echipajul SAJ.", a transmis ISU Cluj.

"La data de 13 ianuarie 2020, în jurul orei  15:15, pe DN1C, între localitățile Gherla și Livada a avut loc un accident în care a fost rănită o persoană.  Un bărbat de 47 de ani, din Dej, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 C, dinspre Gherla către Cluj-Napoca, a pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune lateral stânga, cu un autoturism condus regulamentar din direcția Cluj către Gherla, de către un bărbat de 65 de ani, din localitatea Gherla. Bărbatul a fost testat, iar rezultatul a fost zero. A fost rănit conducătorul auto de 45 de ani.", a transmis IPJ Cluj,


Traficul este blocat în acest moment pe ambele sensuri între localitățiile Gherla și Livada din cauza unui accident în care au fost implicate două mașini.

Ultimele Stiri
abonare newsletter