Actualitate

Un clujean a făcut plângere din cauza sării aruncate pe trotuare. Motivul? Pe câinele său îl usturau labele!

Un clujean a făcut plângere la Primărie în legătură cu sarea care a fost aruncată pe troturarele pline cu gheață.

Bărbatul a ieșit cu cățelul său la plimbare, iar animalul a refuzat să mai înainteze. Din acest motiv, clujeanul a făcut sesizare la Primăria Cluj-Napoca.

„Atenție la sarea de pe trotuare (stăm în cartierul Zorilor)! Azi dimineață, după 5 metri de mers pe troturar, câinele a refuzat să mai vină după mine și își ținea o lăbuță ridicată. Am sunat mai devreme la Poliția Primăriei ca să fac reclamație”, a scris Alin Buzzau pe un grup de Facebook pentru iubitorii de animale.


În timp ce unii membri din grup au empatizat cu el, majoritatea au fost șocați de motivul pentru care a făcut sesizare la Primărie.

„Eu zic că dacă tot te-ai deranjat, puteai să ceri covoare pufoase și-ncălzite plus anticiparea Primăriei și tototdată trimiterea de notificări prin sistemul RO Alert cu zonele roșii cu sare pe trotuare, astfel eliminând riscul să calce tălpile delicate ale câinilor din pus pe acestea”, i-a răspuns ironic un clujean.


„Dacă nu dădeau cu sare și cădeau oameni și își spărgeau capul, fracturau oase etc, era mai bine?”, a intrebat un alt utilizator.

Desigur, au fost și persoane care l-au sfătuit pe tânărul care a scris postarea să folosească un unguent special pentru labele animalelor pe timp de iarnă.

Etichete: caine trotuar Sare
Ultimele Stiri
abonare newsletter