Actualitate

Consiliul Județean Cluj a pierdut un proces cu fostul șef al instituției, Horia Uioreanu

Administrația județeană clujeană a pierdut un proces cu fostul șef al instituției, Horia Uioreanu. Instanța a pus Consiliul Județean Cluj să îi plătească 12.000 de lei lui Horia Uioreanu.

În prima jumătate a acestui an, CJ Cluj l-a dat în judecată pe Horia Uioreanu, aflat în penitenciar după ce a fost condamnat pentru corupție, pentru a cere atragerea răspunderii patrimoniale împotriva fostului șef al instituției clujene.

Prescripție pentru Uioreanu


Însă, instanțele clujene au respins acțiunea și, pe de altă parte judecătorii au considerat că în acest caz a intervenit prescripția.

„Admite excepţia prescripţiei dreptului material la acţiune invocată de pârât (Horia Uioreanu,n.red.). Respinge cererea de chemare în judecată formulată de către reclamanta (CJ Cluj,n.red.). Obligă reclamanta la plata către pârât a cheltuielilor de judecată în cuantum de 12705 lei reprezentând onorariul avocat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Cluj”, arată soluția pe scurt a instanței clujene.


Sursa: gazetadecluj.ro

abonare newsletter