Actualitate

VIDEO Incendiu la acoperișul unui imobil din Florești

Incendiu în Florești. Acoperișul unui imobil cu trei etaje, de pe strada Fagului a fost cuprins de flăcări.

UPDATE:

"Trei autospeciale pentru stins incendii, două autoplaforme pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un imobil cu trei nivele, în jurul orei 10.50, situat pe strada Fagului din localitatea Florești.
Au fost evacuați trei adulți și opt copii din apartamentele imobilului, fără să necesite consult din partea echipajului SMURD.
Peste 20 de pompieri au acționat timp de trei ore pentru stingerea flăcărilor și înlăturarea efectelor negative.
Acoperișul imobilului, de circa 180 mp, a fost distrus în totalitate de flăcări și au fost afectate de ardere, în diferite proporții, și apartamentele de la ultimul nivel. Propagarea flăcărilor a fost favorizată de structura din lemn a tavanului care era comună cu acoperișul.
Au fost deteriorate de scurgerea apei folosite pentru stingere și alte apartamente din imobil. Sunt desfășurate în continuare operațiuni pentru înlăturarea efectelor negative și cercetarea cauzei probabile care a dus la izbucnirea incendiului.", au transmis reprezentanţii ISU Cluj.


Potrivit ISU Cluj, la fața locului intervin trei autospeciale pentru stins incendii și o autoplaforma pentru intervenții și salvări de la înălțimi.

„Incendiu la acoperișul unui imobil cu trei nivele pe strada Fagului din localitatea Florești. Intervin trei autospeciale pentru stins incendii și o autoplaforma pentru intervenții și salvări de la înălțimi. Preventiv a fost dislocat un echipaj SMURD la locul intervenției, însă până acum nu sunt anunțate persoane rănite.", a tranmis ISU Cluj.


Preventiv a fost dislocat un echipaj SMURD la locul intervenției, însă până acum nu sunt anunțate persoane rănite.

Etichete: floresti incendiu
Ultimele Stiri
abonare newsletter