Actualitate

Trei maşini implicate într-un ACCIDENT pe centura Apahida - Vâlcele

Trei maşini s-au ciocnit pe centura Vâlcele-Apahida în această dimineaţă, dar fără ca victimele să sufere leziuni grave.

UPDATE:

Şoferul vinovat de producerea accidentului de pe centura Vâlcele-Apahida era băut


"Accident rutier în jurul orei 05.33.  Un bărbat de 52 ani din Cluj-Napoca, pe fondul consumului de alcool - în urma testării 0.44mg/l- a pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune laterală cu un ansamblu de vehicule, autoutilitară ş semiremorcă condusă de un bărbat de 35 de ani din Mediaş, ulterior fiind proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 50 de ani din jud Bihor, care se deplasa regulamentar în spatele ansamblului de vehicule. Victima este şoferul de 50 de ani din juedeţul Bihor, rănit usor.", transmite IPJ Cluj.

"Trei autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD și SAJ au fost alertate în această dimineață ca urmare a unui accident rutier, produs pe centura Vâlcele-Apahida, în jurul orei 5.50. Pompierii au găsit la locul evenimentului trei autoturisme avariate și o persoană care se afla în unul dintre autoturisme, care acuza dureri la spate. Ceilalți ocupanți erau ieșiți din autoturisme și au refuzat consultul medical.
La sosirea forțelor de intervenție, bărbatul, de circa 40 de ani, s-a ridicat singur din autoturism și a venit la ambulanță pentru a cere consultul medical. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și tratamente de specialitate.", transmite ISU Cluj.

abonare newsletter