Actualitate

Femeia arsă pe masa de operaţie a murit! Ungureanu va depune plângere penală împotriva medicilor

Emanuel Ungureanu, deputat USR, a anunţat că va depune o plângere penală împotriva celor care au greşit în cazul femeii arse pe masa de operaţie în Bucureşti.

Pacienta de 66 de ani care a luat foc pe masa de operație, la Spitalul Floreasca, a murit duminică seara. Informația a fost confirmată de secretarul de stat din Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan. Femeia suferea de cancer pancreatic. În urma incidentului din 22 decembrie, femeia a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului.

Emanuel Ungureanu a anunţat pe pagina personală de Facebook că va depune plângere penală împotriva celor vinovaţi:


"Pacienta care a fost arsă în Spitalul Floreasca, pe masa de operație, a murit în această seară (n.r. duminică) la ora 20! Transmit sincere condoleanțe familiei celei trecute în neființă și le transmit public că voi lupta pentru aflarea adevărului și pedepsirea celor vinovați! Mâine (n.r astăzi) la ora 10 voi depune la Parchetul General o plângere penală pentru ca cei care au greșit în acest caz să suporte consecințele legii, inclusiv cei care au comis fals și au încercat să ascundă adevărul!", a transmis Ungureanu pe reţelele de socializare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter