Actualitate

Județul Cluj, îmbrăcat în alb. Imagini inedite cu zăpada din zonele turistice

După lungi așteptări, iarna și-a intrat pe deplin în drepturi și în toată țara a început să ningă.

În județul Cluj temperaturile au scăzut și s-a depus un strat consistent de zăpadă. În Muntele Băișorii, perla turismului montan din județul Cluj, sunt -2 grade și un strat generos de zăpadă de 25 cm.

Locuri ideale pentru sporturile de iarnă

Băișoara este una dintre cele mai frumoase și vizitate zone turistice din România. Stațiunea turistică atrage tot mai mulți turiști de la an la an. Muntele Băișorii este una dintre cele mai renumite destinații turiștice, în special iarna. Deși în Băișoara se pot practica diferite sporturi si jocuri, prima stațiune turistică din județul Cluj, rămâne baza pentru sporturile montane.


Aproape de Băișoara, la o distanță de 40km de Cluj, găsim pârtiile Mărișel. Mărișel este un loc ideal pentru pasionații sporturilor de iarnă unde pot face ski ori snowboarding. În creierul munților, cu o priveliște deosebită direct către lacul Beliș-Fântânele, pârtia Mărișel aduna turiști din toate colțurile lumii.

Nu am rămas indiferenți nici la peisajele de pe vârful Poieni, din Apuseni, unde s-a depus un strat generos de zăpadă. Aflat în apropierea limitelor județului Cluj și Bihor, vârful Poieni alcătuiește imagini inedite cu zăpada. În această peroada zona este plină de turiști care se aventurează pentru a vedea priveliștea inedită.


Sursa foto: Facebook/Adrian Dohotaru

Ultimele Stiri
abonare newsletter