Actualitate

Emil Boc, la final de an: „Vă mulțumesc, dragi clujeni pentru 2019! Pe scurt: e fain la Cluj!”

Odată cu apropierea de finalul anului 2019, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a ținut să le mulțumească clujenilor pentru munca depusă în acest an.

Emil Boc, la final de an: „Vă mulțumesc, dragi clujeni pentru 2019! Pe scurt: e fain la Cluj!” Emil Boc, la final de an: „Vă mulțumesc, dragi clujeni pentru 2019! Pe scurt: e fain la Cluj!”

Provocat în cadrul unei emisiuni radio să dea o notă anului 2019, primarul a refuzat elegant, declarând că „cetățenii dau note”, el fiind „examinatul, nu examinatorul”. În schimb, Emil Boc a ținut să precizeze că, din punctul său de vedere, inima Transilvaniei a rămas și în acest an un oraș de referință pentru țară, un oraș care „atrage” și în care „oamenii se simt bine”.

„A fost un an bun, care a confirmat încă o dată locul Clujului de a fi principala administrație publică din România, prin calitatea vieții oferită clujenilor. În toate clasamentele, Clujul este pe primul loc, de la educație, până la calitatea vieții. Oraș-magnet, pentru că toată lumea și-ar dori, dacă s-ar putea în țara asta, să se mute în primul rând la Cluj. Clujul este un oraș care atrage, în care oamenii se simt bine, unde e altceva decât în altă parte. Pe scurt, e fain la Cluj!”, a declarat edilul.


„Dragi clujeni, acum, la sfârșit de an și început de Nou An, țin să vă mulțumesc pentru munca depusă în 2019. Se vede că orașul nostru este apreciat în țară și în străinătate. Cu prilejul sărbătorilor, vă doresc «La mulți ani!», să petreceți împreună cu cei dragi momente frumoase și să ne revedem cu bine în 2020. La mulți ani, dragi clujeni!” – Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter