Actualitate

REVOLTĂTOR Imagini ȘOCANTE la Feleacu! Animale brutalizate cu lațul până la moarte

Fotografii care stau mărturie unor acte de cruzime inimaginabile au ieșit la suprafață, în mediul online, în localitatea clujeană Feleacu.

REVOLTĂTOR Imagini ȘOCANTE la Feleacu! Animale brutalizate cu lațul, chinuite până la moarte REVOLTĂTOR Imagini ȘOCANTE la Feleacu! Animale brutalizate cu lațul, chinuite până la moarte

Potrivit unei postări publicate de Alina M. într-un grup de protecție a animalelor din Cluj, un bărbat originar din Oltenia este acuzat de faptul că, de câțiva ani încoace, practică metode barbare de chinuire a animalelor. Le pune lațuri în jurul gâtului, apoi le aplică lovituri cauzatoare de moarte în zona capului!, susține tânăra, care a fost chemată la Feleacu de un sătean iubitor de animale.

„Cei doi câini din imagine sunt ai lui, iar pisicuța a unui vecin, dar înainte au mai fost mulți alți câini, pisici, iepurași, și nu a sesizat nimeni nimic. Am chemat Poliția la fața locului ca să se întocmească raport, am depus plângere la DSV și dorim să chemăm și televiziunea, întrucât nu vreau să îl lăsăm pe acest inuman, acest individ fără suflet să mai continue să omoare și să chinuiască animale, sau să fie model și pentru alți nenorociți ca el!”, a dezvăluit tânăra.


Aceasta face un apel asociațiilor, ONG-urilor, voluntarilor și iubitorilor de animale să ofere sprijin în demersurile pentru rezolvarea acestui caz revoltător. Martorii spun că au dus cele trei animale brutalizate la necropsie, așteptând rezultatele și definitivarea actelor. Individul ar fi recunoscut în fața polițiștilor că el a pus lațurile, „invocând scuze banale”.

„Din păcate, acest sătean și-a găsit ieri seară (n.red. joi) și cățelușa dispărută de câteva zile, cățelușa care este așteptată de cei 4 puiuți ai ei acasă și care, din păcate, a murit tot cu lațul la gât prin metodele acestui Ț. I.”, mai scrie Alina M.


„Omul acesta (dacă se poate numi așa) a recunoscut în fața poliției că a omorât aceste animale nevinovate. Un sătean a declarat în lacrimi cum i-au fost ucise animalele, inclusiv o cățelușă ce avea pui acasă. Pozele sunt absolut oribile, iar «omul» este încă în libertate, poate oricând să ucidă din nou. Toată lumea este revoltată, dar nu știm ce va face poliția mai departe”, se arată și într-un mesaj remis redacției Monitorul de Cluj de o altă clujeancă, Iulia.

Etichete: cruzime Animale feleacu
Ultimele Stiri
abonare newsletter