Actualitate

Dulciuri, haine, jucării și bucurie pentru copiii și familiile sărace din Poiana Horea și Beliș

Copiii și familiile cu situație materială modestă s-au bucurat de dulciuri, haine groase, încălțăminte de iarnă, jucării și cărți.

Dulciuri, haine, jucării și bucurie pentru copiii și familiile sărace din Poiana Horea și Beliș Dulciuri, haine, jucării și bucurie pentru copiii și familiile sărace din Poiana Horea și Beliș

Copiii, părinții și îndrumătorii de la o grădiniță și școală privată din Cluj-Napoca s-au gândit să le facă o surpriză micuților de la școlile gimnaziale din Poiana Horea și Beliș cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Sub îndrumarea învățătoarei Anca Radu, micuții au luat drumul Apusenilor pentru a-și face noi prieteni și pentru a se bucura, împreună cu aceștia, de spiritul Crăciunului.

„Ne-am întrebat ce cadou ne-am putea face acum, în preajma Crăciunului. N-a fost greu deloc și nici nu a durat până am găsit răspuns: să dăruim altora, să ne hrănim bucuria din bucuria altora. Am pus mână de la mână și am făcut 60 de pachete cu dulciuri pentru copiii din Beliș și din satele arondate acestei comune. Pentru cei 12 copii de la grădinița și de la școala din Poiana Horea, am reușit să cumpărăm sau să adunăm și haine de iarnă, ghete, jucării și cărți”, se arată într-un mesaj al inițiatorilor.


„Ne-am dus spre ei cu bucurie, ne-au primit cu bucurie și am petrecut câteva ore împreună. A fost chiar așa cum am gândit de la început: un foarte frumos cadou pentru noi să fim întâmpinați cu atâta bucurie, să dăruim și să ne întoarcem dăruiți cu mulțumiri și binecuvântări. Ne-a rămas în minte urarea unei doamne mai în vârstă: «Bunu’ Dumnezău vă-mbucure și să vă-ntoarcă daru’ înmulțât», și ne-am spus că urare mai bună ar fi greu de găsit pentru aceste zile. Chiar ne-am simțit și ne simțim «îmbucurați»!”, mai spun cei care au împărțit cadouri pentru copiii din Apuseni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter