Actualitate

Jandarmii clujeni au confiscat brazi și mii de petarde. Bonus: au găsit un tânăr cu droguri

În urma executării unor acțiuni pentru siguranța cetățenilor, în perioada 16-19 decembrie 2019, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au confiscat 2.069 articole pirotehnice.

Jandarmii clujeni au confiscat zeci de brazi și mii de petarde. Bonus: au găsit un tânăr cu droguri Jandarmii clujeni au confiscat zeci de brazi și mii de petarde. Bonus: au găsit un tânăr cu droguri

Articolele pirotehnice au fost oferite spre vânzare de trei persoane care nu erau autorizate să dețină și să vândă astfel de produse, astfel că au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea prevăzută de art. 37, lit.(a) din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

De asemenea, jandarmii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 lei persoanelor care ofereau spre vânzare 46 de pomi de Crăciun fără documente legale de proveniență. Brazii au fost ridicați în vederea confiscării, se arată într-un comunicat remis de Gruparea de Jandarmi Mobilă „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.


Tot în cadrul acțiunilor în zonele aglomerate, jandarmii au depistat un tânăr care deținea 5 plicuri cu substanță vegetală de culoare maro-verzuie și 1 plic cu urme de substanță vegetală de culoare verde, acestea fiind susceptibile a fi droguri de risc. Acesta a declarat că substanțele sunt pentru consum propriu, în acest caz cercetările fiind cotinuate de autoritățile competente.

Ultimele Stiri
abonare newsletter