Actualitate

Moș Crăciun militar! Și-a făcut apariția cu o mașină de luptă în garnizoana Cluj-Napoca

Zilele acestea, Moș Crăciun a ajuns în garnizoana Cluj-Napoca. Pentru că a lăsat acasă sania cu reni, a fost nevoit să găsească... alte mijloace pentru deplasare.

Moș Crăciun militar! Și-a făcut apariția cu o mașină de luptă în garnizoana Cluj-Napoca, sursă foto: Facebook Divizia 4 Infanterie „Gemina” Moș Crăciun militar! Și-a făcut apariția cu o mașină de luptă în garnizoana Cluj-Napoca, sursă foto: Facebook Divizia 4 Infanterie „Gemina”

La comandamentul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, Moșul a ajuns cu o mașină a poliției militare. Copiii l-au întâmpinat cu bucurie și emoție, au făcut fotografii cu el, au cântat și dansat împreună. După ce s-au împărțit darurile, muzica militară a comandamentului Diviziei 4 Infanterie „Gemina” a întreținut cu un scurt concert de colinde.

La Regimentul 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureșianu”, Moș Crăciun și-a făcut apariția cu o mașină de luptă OSA-Akm. A poposit cu sacul plin de cadouri la Biserica Militară din Florești, pentru a le împărți copiilor care l-au așteptat cu sufletul la gură. Moșul a fost primit și de un grup de colindători condus de Ioan Dordoi și Felix Gălan


La Regimentul 317 ISR „Vlădeasa”, Moșul a schimbat din nou vehicului: a venit „călare” pe un ATV. Aici a fost așteptat de copii de la centrul de ingrijire si plasament „Perlino” din cartierul clujean Gheorgheni. Înainte de a le împărți cadourile, Moșul i-a plimbat pe cei mici cu autovehiculul de teren, iar cercetașii clujeni s-au bucurat că, și anul acesta, au reușit să le aducă micuților un strop de bucurie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter