Actualitate

Daniel Stanciu, cuvinte mari la adresa „Șepcilor Roșii": „Universitatea Cluj este cel mai iubit club din Ardeal”

Daniel Stanciu, directorul Universității Cluj, a vorbit despre probleme care există la Universitatea Cluj, precum și fani sau bugetul echipei.

Noul conducător al „Șepcilor Roșii” a sosit în această toamnă la echipă într-un moment extrem de dificil. Universitatea Cluj are un sezon ratat în Liga a 2-a și doar un miracol ar putea face ca echipa să mai promoveze la finalul sezonului.

Stanciu a luat deja primele decizii la Universitatea Cluj și a desfăcut contractele unor jucător precum Rafa Miranda, Arnaud Guedj, Tiago Gomes, André Ceitil. Noul director al clubului încearcă să scape în această perioadă și de Kay, dar fundașul a semnat un contract pe trei ani și un salariu colosal la care nu vrea să renunțe atât de ușor.


Oficialul clujenilor a făcut public bugetul Universității Cluj și a recunoscut că o eventual promovare ar aduce și mai mulți bani în cadrul clubului:

„Bugetul de transferuri este unul normal pentru Liga a 2-a. Nu s-au dat bani pe jucători la Universitatea Cluj. S-au dat ceva bani pe Nicolae Pîrvulescu în  iarna trecută și s-au mai cumpărat anumite procente. Bugetul este undeva în jurul sumei de 1,2 milioane de euro. Nu cred că este un buget atât de mare pentru o echipă care are și o academie important de întreținut. Nu sunt problem cu banii, iar clubul și-a plătit mereu datoriile”, a declarat Stanciu.


„Universitatea Cluj este cel mai iubit club din oraș și din Ardeal. Lumea are așteptări mari și s-au adunat multe frustrări în ultimii ani. Fanii sunt foarte pătimași și chiar trăiesc pentru acest club. E important să reușim promovarea, dar realitatea este că acum suntem mai aproape de Liga a 3-a. Organigrama din Liga a 2-a  nu poate fi la fel de mare precum cea din Liga 1, deoarece există o diferență mare de buget”, a mai spus Stanciu.

Una dintre mutările făcute de Universitatea Cluj în această iarnă este aducerea lui „Sisi” Szilagiy în conducerea clubului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter