Actualitate

Bob versus Boc. Actorul Bogdan Bob Rădulescu vrea să devină primar

Actorul Bogdan Bob Rădulescu a anunțat pe rețelele de socializare că dorește să candideze la Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Este bine cunoscută afinitatea actorului Bogdan Bob Rădulescu, acesta făcând parte din partidul USR, pe care l-a părăsit ulterior.

La alegerile pentru primar, însă, va candida independent, după cum a anunțat pe rețelele de socializare când a fost întrebat ce va face la alegerile viitoare.


Actorul Bogdan Rădulescu a fost chiar vicepreședintele USR Cluj. A demisionat însă din partid, după ce a jignit Biserica Ortodoxă Română.

 Rădulescu a fost și amendat de Consiliului Discriminării pentru mesajul lui împotriva Bisericii. ”Ciume bubonice, viermi parazi, lepre, căcături pe care le zice Biblia, gherţoii, mârlanii, pedofilii şi manipulatorii ce ţin orele de religie sau căcați ordinari”, sunt doar câteva dintre expresiile folosite de Rădulescu într-un program spectacol de comedie “Epic Show”, în 2014, intitulat “Un gând sincer”. ”Ciume bubonice, viermi parazi, lepre, pedofilii şi manipulatorii ce ţin orele de religie”, a fost mesajul către preoți.


În ceea ce privește partidul cu care Bob Rădulescu a intrat în politică, aceta și-a desemnat deja candidatul. Deputatul Emanuel Ungureanu a fost desemnat candidatul Uniunii Salvați România (USR) la Primăria municipiului Cluj-Napoca pentru alegerile locale de anul viitor.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter