Actualitate

Formația clujeană Luna Amară concertează acasă înainte de sărbători

Luna Amară se întoarce la rădăcini și aniversează 15 ani de la lansarea albumului de debut prin turneul de re-lansare a albumului „Asfalt”.

Deși au mai susținut un concert la Cluj în Luna noiembrie, apropierea sărbătorilor îi face pe membrii formației clujene Luna Amară să tragă înspre casă.

„A devenit deja un obicei ca la sfârșit de an să cântăm acasă, la Cluj. Ultimul nostru concert din 2019 va avea loc la Sala Radio Cluj locul în care am înregistrat albumul Nord. Acustica sălii este perfectă pentru un concert sensibil si personal iar setlistul va conține atât piese de pe albumul Aproape, cât și piese de pe albumele precedente”, a spus Mihnea Blidariu, cantautor, chitară, trompetă Luna Amară.



Albumul de debut al formației Luna Amară s-a clasat anul acesta pe locul 25 în Clasamentul celor mai bune 100 de Albume Rock autohtone.

Având o activitate, fără întrerupere, din 2000, Luna Amară este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale dar și de dragoste, ale poeziilor care abordează diverse stări. În compozițiile originale se pune accentul pe solourile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor.


Componența

Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă)
Nick Făgădar (voce, chitară)
Andrei Boțan (chitara solo)
Sorin Moraru (chitara bas)
Răzvan Ristea (tobe)


Turneu Asfalt

25 ianuarie - Oradea
31 ianuarie - Timișoara
8 februarie – Târgu Mureș
3 aprilie - Constanța
4 aprilie - Galați


 

 

Etichete: concert luna amara
Ultimele Stiri
abonare newsletter