Actualitate

Horia Nasra cere sprijin de la Guvern pentru realizare metroului la Cluj: "Să cuprindă proiectul METROU CLUJ în proiecţia bugetară"

Horia Nasra, deputat PSD Cluj, a cerut sprijin din partea Guvernului României în privința realizării studiilor de fezabilitate pentru METROU.

Construirea metroului la Cluj-Napoca a început să devină o prioritate pentru autoritățile locale, iar din acest motiv  Horia Nasra cere sprijinul Guvernului pentru a acoperi costurile studiului de fezabilitate.

“Într-o primă etapă comunitatea noastră a susţinut integral costurile studiului de prefezabilitate, un pas important pentru acest proiect generos.


În a doua etapă, pentru început, dacă vorbim despre studiul de fezabilitate, implicarea Guvernului României este imperios necesară. În localităţi similare Clujului, unele mai mici, în Brescia, Bilbao, Lille sau Rennes, guvernele Italiei, Franţei şi Spaniei au susţinut financiar construcţia reţelelor de metrou.

Solicit Guvernului să-şi asume acest proiect şi etapizat, anual, să cuprindă proiectul METROU CLUJ în proiecţia bugetară” a declarat deputatul Horia Nasra.

Ultimele Stiri
abonare newsletter