Actualitate

Voluntarii CERT Transilvania au pornit la drum. Împart bucurie prin munții Apuseni

Campania Umanitara de Craciun - editia a XI-a, 2019 a început., iar voluntarii CERT merg în perioada 14-15 decembrie prin satele izolate din munții Apuseni pentru a face bucurii oamenilor care locuiesc acolo.

130 de familii cu o situație materială precară, bătrâni singuri precum și 90 de copii care locuiesc în inima Munților Apuseni primesc și în acest an, sprijin în pragul sărbătorilor de Crăciun, din partea Asociației CERT Transilvania.

„În 14-15 decembrie, sania lui Moș Crăciun va avea tracțiune 4x4 pentru a putea livra 130 de pachete cu alimente de bază și articole de igienă familiilor, copiilor și bătrânilor cu o situație materială dificilă din cătunele greu accesibile ale Munților Apuseni. Împreună cu voi facem sărbătorile mai frumoase și pentru cei 90 de copii care se vor bucura de pachete cadou, special pregătite pentru ei, pline de dulciuri, rechizite și jucării”, a transmis CERT Transilvania.


Astfel, cu ajutorul donațiilor în alimente sau bani, voluntarii CERT au pregătit pachetele și sâmbătă au început să străbată Munții Apuseni pentru a dăruit acele pachete.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter