Actualitate

VIDEO Șicanele în trafic s-au sfârșit cu amenințări. Șmecherașii, la un pas de încăierare pe carosabil

Imagini reprobabile au fost surprinse, vineri după-masă, de la bordul unei mașini, pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Cluj-Napoca.

VIDEO Șicanele în trafic s-au sfârșit cu amenințări. Șmecherașii, la un pas de încăierare pe carosabil, sursă video: Facebook Info Trafic jud. Cluj / bistriteanul.ro VIDEO Șicanele în trafic s-au sfârșit cu amenințări. Șmecherașii, la un pas de încăierare pe carosabil, sursă video: Facebook Info Trafic jud. Cluj / bistriteanul.ro

Potrivit martorilor, totul a pornit de la un autoturism cu numere de Bistrița-Năsăud, care s-ar fi băgat în fața tuturor, făcând depășiri periculoase, la limită. Odată ajunși în dreptul unui alt participant la trafic, pasagerii din mașina cu numere de BN au coborât și au început să lovească geamul autoturismului.

Între timp, mașinile din coloană au fost forțate să oprească din cauza scandalagiilor, în frunte cu autoturismul de la bordul căruia au fost surprinse imaginile video. Ulterior, comentariile acide au curs gârlă în social media pe marginea incidentului, majoritatea punând la zid „viniturile” pentru comportamentul „șmecher” și „figuri în cap”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter