Actualitate

Hoața și hoțul! Femeia a furat un telefon într-un spital, bărbatul a dat spargeri în serie în Cluj

O femeie și un bărbat, ambii din județul Cluj, sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Hoața și hoțul! Femeia a furat un telefon într-un spital, bărbatul a dat spargeri în serie în Cluj Hoața și hoțul! Femeia a furat un telefon într-un spital, bărbatul a dat spargeri în serie în Cluj

Potrivit IPJ Cluj, la data de 12 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Cluj-Napoca au identificat o femeie de 46 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj. Aceasta este bănuită că, la data de 11 decembrie a.c., în timp ce se afla în incinta unui spital din municipiul Cluj-Napoca, ar fi sustras de la o femeie un telefon mobil.

De asemenea, în aceeași zi, în urma unei acţiuni desfăşurate în comun, poliţiştii Secţiilor 1 şi 2 Poliţie Cluj-Napoca au depistat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 40 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt (10 acte materiale). Bărbatul este bănuit că, în perioada septembrie-noiembrie a.c., ar fi intrat în mai multe locuinţe şi sedii ale unor societăţi comerciale de pe raza municipiului Cluj-Napoca, de unde a sustras mai multe bunuri, respectiv aparatură electronică, scule electrice, diverse sume de bani, etc.


La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive. Totodată, ceretările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter