Actualitate

Demisie la nivel înalt în Electrica. Un absolvent al UTCN a renunțat la funcție

Absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Niculae Havrileț a renunțat la funcția de membru al Consiliului de Administrație al Electrica.

Demisie la nivel înalt în Electrica. Un absolvent al UTCN a renunțat la funcție, sursă foto: revista22.ro Demisie la nivel înalt în Electrica. Un absolvent al UTCN a renunțat la funcție, sursă foto: revista22.ro

„Începând cu data de 10 decembrie 2019, Niculae Havrileț a renunțat la drepturile de care beneficiază în calitate de administrator, în baza contractului de mandat, și nu va mai exercita niciun act de administrare a societății”, a informat Electrica. Havrileț deținea funcția din februarie 2019, ca urmare a desemnării sale în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Niculae Havrileț este absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Mecanică – Utilaj Tehnologic. Are peste 35 de ani de experiență în domeniul energiei electrice și al gazelor naturale, dintre care două decenii în poziții de conducere, potrivit profit.ro.


Vă reamintim că Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,7 milioane de utilizatori și are o arie de cuprindere națională. Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din București și Londra, fiind singura companie românească listată din domeniul distribuției și furnizării energiei electrice din țară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter