Actualitate

Radare în cascadă de la Turda la Oradea. Peste 50 de vitezomani, sancţionaţi în câteva ore

Poliţiştii clujeni şi cei bihoreni au acţionat în comun pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

La data de 11 noiembrie, în intervalul orar  08.00 – 13.00, poliţiştii rutieri din cadrul Serviciilor Rutiere Cluj şi Bihor au organizat şi desfăşurat în comun o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, dar şi de impunere în rândul conducătorilor auto a unui climat de disciplină rutieră.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Cluj, poliţiştii rutieri clujeni au acţionat cu 4 radare, în timp ce poliţiştii bihoreni au acţionat cu 6 radare. Acestea au fost dispuse şi au acţionat în cascadă pe D.N. 1 E60, pe tronsonul Turda – Oradea.


“Activităţile desfăşurate au condus la depistarea şi sancţionarea contravenţională a 52 conducători auto care au depăşit regimul legal de viteză pe tronsonul de drum pe care circulau. De asemenea, 4 conducători auto au fost sancţionaţi cu măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pe drumurile publice pe o perioadă determinată, în timp ce alţi 13 au fost sancţionaţi pentru diferite alte abateri la legislaţia rutieră în vigoare, iar în 3 cazuri a fost dispusă măsura complementară a reţinerii certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de înmatriculare”, transmite IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter