Actualitate

Pentru al doilea an consecutiv, Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca este în Top 10!

Târgul de Crâciun din Cluj-Napoca s-a clasat pe locul 8 în competiția Best Christmas Markets in Europe, organizată de European Best Destinations.

Pentru al doilea an consecutiv, Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca este în Top 10!, sursă foto: Facebook Târgul de Crăciun Cluj-Napoca Pentru al doilea an consecutiv, Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca este în Top 10!, sursă foto: Facebook Târgul de Crăciun Cluj-Napoca

Cu 14.442 de voturi, târgul din Cluj-Napoca se clasează pentru al doilea an la rând în top 10 al târgurilor de Crăciun din Europa. „Suntem copleșiți de bucurie și vă mulțumim înzecit pentru voturi!”, transmit organizatorii.

„Dacă anul trecut am fost pe locul 10, în acest an Clujul se află pe locul 8. Felicitări tuturor celor care s-au străduit ca acest eveniment să fie din ce în ce mai frumos!”, este mesajul primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.


După târgurile din Strasbourg (Franța) și Zagreb (Croația), ambele cu câte trei titluri, respectiv cel din Tallinn (Estonia), cu un titlu, a fost rândul Târgului de Crăciun de la Budapesta (Ungaria) să fie desemnat „cel mai frumos” târg, peste 280.000 de voturi fiind strânse în total în competiția de anul acesta.

Clasament final Best Christmas Market 2019

1. Budapesta (Ungaria)
2. Viena (Austria)
3. Gdansk (Polonia)
4. Bruxelles (Belgia)
5. Montbeliard (Franța)
6. Basel (Elveția)
7. Metz (Franța)
8. Cluj-Napoca (România)
9. Valkenburg (Olanda)
10. Novi Sad (Serbia)
11. Trier (Germania)
12. Praga (Cehia)
13. Govone (Italia)
14. Winchester (Marea Britanie)
15. Amiens (Franța)
16. Rothenburg ob der Tauber (Germania)
17. Köln (Germania)
18. Leipzig (Germania)
19. Bratislava (Slovacia)
20. Bath (Marea Britanie)

abonare newsletter