Actualitate

Evgeni Plushenko, umilit la Cluj. Clipe de coşmar pentru cel mai cunoscut patinator

Evgeni Plushenko, unul dintre cei mai mari patinatori ai lumii, a fost umilit de organizatorii unui spectacol pe gheață care a avut loc la Cluj-Napoca. Vedeta povestește cum gheața a început să se topească și să crape în timpul spectacolului.

„Am patinat în mai mult de 3.000 de spectacole de-a lungul vieţii, dar nu am avut niciodată astfel de probleme” - a susţinut campionul la patinaj Evgeni Plushenko, după spectacolul „Kings on Ice”, care a avut loc în week-end la Cluj, citat de adevărul.ro.

Pagina de Facebook a organizatorilor s-a umplut de mesaje în care spectatorii au criticat spectacolul:


„O premieră mondială, prima dată când nişte patinatori de talie mondială patinează pe apă, sunt de admirat că au avut curajul sa rişte!!! Felicitări sportivilor!!!” - Emilia.

 


„Postaţi şi cum a ţâşnit apa, cum s-a dezgheţat, cum au picat artiştii din cauza asta, cum nu a mai vrut Plushenko să patineze din cauza că v-aţi batut joc de ei si de spectatori” - Claudiu


„Ruşine &bătaie de joc. După ce că am cumpărat biletul cu luni de zile înainte....în prima fază se amână şi apoi a doua zi spectacolul durează 1 ora???!!!! Să nu mai zic ca am venit şi din alt judeţ.... Aaa şi cea mai mare bătaie de joc a fost cand îi turna apă cu găleata în pantofi la Edvin Marton” - Monica.

„Plushenko a căzut controlat să îşi încurajeze copilul care a căzut de prea multe ori din cauza gheţii...bani daţi pentru 3 ore de show, primit o ora şi aia cu băltoace şi fântâni arteziene. Ruşine!!!!” - Cristina


Plushenko: „Am patinat mai mult de 3.000 de spectacole de-a lungul vieţii mele, dar nu am avut niciodată astfel de probleme cu gheaţa”

„Astăzi a fost cel mai uimitor spectacol din viaţa mea. Spectacolul trebuia să aibă loc ieri (sâmbătă-nr), la 19-00, dar la 18-00, gheaţa nu era nici măcar îngheţată: bălţi, tuburi lipite, ar fi imposibil să sari, să patinezi. Nu am văzut niciodată aşa ceva. Împreună cu organizatorii, echipa noastră şi-a asumat riscul şi a amânat spectacolul pentru această dimineaţă (duminică-nr) la 9.30, pentru că seara avem deja spectacol la Budapesta. Sincer, nu mă aşteptam să văd sala plină la un eveniment organizat atât de devreme. Am patinat mai mult de 3.000 de spectacole de-a lungul vieţii mele, dar nu am avut niciodată astfel de probleme cu gheaţa (problemă care nu a fost rezolvată până la urmă) şi nu am patinat niciodată pentru public atât de devreme dimineaţa! Gheaţa ne-a dezamăgit oricum, pe lângă gaura din mijlocul gheţii, pe care toată lumea o înconjura cu grijă, până la sfârşitul spectacolului, gheaţa a început să se topească şi să se crape, dar tot am riscat un sari cu Sanya (fiul de 6 ani al campionului-nr) în final. El a sărit şi a căzut, am sărit şi eu, am lovit o conductă de apă cu o patină şi s-a întâmplat Fântâna din Trevi (a izbucnit apa din ţeavă-nr). Aţi văzut vreodată aşa ceva? Eu, cu siguranţă nu am văzut! Mulţumesc Cluj-Napoca, multă dragoste”.


Organizatorii au dat vina pe compania care trebuia să asigure gheaţa. Spectacolul trebuia să înceapă sâmbătă seara, la 19.00, spectatorii fiind anunţaţi că intrarea se face de la ora 18.00. La 19.13, după ce oamenii au aşteptat în frig minute în şir, organizatorii au anunţat amânarea show-ului.

Etichete: sala polivalenta
Ultimele Stiri
abonare newsletter