Actualitate

La un pas de catastrofă în Dej! Un camion militar, aproape să cadă în gol de pe un pod

Un accident rutier în care a fost implicat un camion militar a avut loc, luni dimineață, în jurul orei 10:30, pe raza municipiului Dej.

La un pas de catastrofă în Dej! Un camion militar, aproape să cadă în gol de pe un pod, sursă foto: dejeanul.ro La un pas de catastrofă în Dej! Un camion militar, aproape să cadă în gol de pe un pod, sursă foto: dejeanul.ro

Potrivit ISU Cluj, salvatorii au fost solicitați să intervină cu o autospecială cu modul de descarcerare, alături de un echipaj al SAJ, în urma evenimentului rutier în care a fost implicat un ansamblu camion – atelaj militar.

Conform pompierilor clujeni, echipajul SAJ a consultat un militar din camionul implicat în accidentul produs pe podul de la ieșirea din municipiul Dej înspre Bistrița. Șoferul de 36 de ani a fost transportat pentru investigații suplimentare la spital.


Potrivit bistriteanul.ro, camionul aparține unității militare din Prundu Bârgăului, jud. Bistrița-Năsăud, și se îndrepta spre Turda. În interiorul camionului, care tracta un tun ce ar fi produs accidentul prin derapare, se aflau șoferul, un soldat și un subofițer.

Ultimele Stiri
abonare newsletter