Actualitate

S-a urcat rupt de beat la volan și le-a „stins” gazul unor clujeni de pe Calea Baciului

Un accident rutier a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:45, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a produs după ce un bărbat de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Calea Baciului dinspre str. Corneliu Coposu, înspre localitatea Baciu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă la dreapta.

Șoferul a pierdut controlul volanului și a pătruns pe sensul opus, unde s-a izbit de branșamentul de gaz de la un imobil, branșament pe care l-a și distrus. În urma accidentului, a rezultat rănirea pasagerului aflat pe bancheta din spate.


Conform polițiștilor clujeni, șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, victima, în vârstă de 36 de ani, se afla și ea sub influența alcoolului (0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat), fiind transportată la UPU 1.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al SAJ au fost alertate ca urmare a evenimentului rutier. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor pentru pasagerul rănit, după care au opturat țeava de gaz avariată, asigurând măsurile de prevenire a incendiilor, până la sosirea echipei de intervenție a furnizorului de utilități.

Ultimele Stiri
abonare newsletter