Actualitate

Boc îndeamnă la vot: ultimele două zile pentru Târgul de Crâciun în concursul cu marile târguri

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca a fost nominalizat, din nou, în cadrul concursului European Best Christmas Market, organizat de European Best Destinations.

Boc îndeamnă la vot: ultimele două zile pentru Târgul de Crâciun în concursul cu marile târguri din Europa, sursă foto: Facebook Emil Boc Boc îndeamnă la vot: ultimele două zile pentru Târgul de Crâciun în concursul cu marile târguri din Europa, sursă foto: Facebook Emil Boc

10 decembrie este ultima zi în care Târgul de Crăciun Cluj-Napoca poate fi votat de public în cadrul competiției European Best Christmas Market. Se poate vota online – o dată la 24 de ore – accesând ACEST LINK. Invitația la vot a fost lansată inclusiv de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca 2019 se desfășoară până la finalul anului, în Piața Unirii, și a readus, pe lângă căsuțele cu bunătăți, serile de colinde, concertele, activitățile pentru copii și multe altele. Sâmbătă seară, clujenii s-au putut delecta la concertul Direcția 5, tot în cadrul târgului desfășurat la „kilometrul zero” al orașului.


Anul acesta, la European Best Christmas Market au fost nominalizate peste 20 de târguri: Budapesta, Viena, Bruxelles, Basel, Praga, Nottingham, Montbeliard, Rothenburg, Köln, Bratislava, Amiens, Govone, Winchester, Manchester, Leipzig, Erfurt, Vilnius, Gdansk, Trier, Metz, Novi Sad, Valkenburg, Bath.

Ultimele Stiri
abonare newsletter