monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident cu trei mașini implicate la ieșirea din Cluj-Napoca, spre Florești

Accidentul a avut loc după ce un autoturism a pătruns pe contrasens. Au fost implicate trei mașini, iar una dintre victime a rămas încarcerată. Traficul a fost blocat mai bine de două ore.

UPDATE: "Conducătorul auto de 20 de ani din comuna Bratca, județul Bihor,  pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă ușoară la dreapta, la km 481 + 800 de metri, pierde controlul asupra direcției de mers și intră pe sensul opus unde lovește un alt autoturism care era condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca. Ulterior, autoturismul condus de tânăr, a fost proiectat în alt autoturism condus pe banda 1 a sensului de mers Cluj-Napoca-Florești, de un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca. 
Tânărul de 20 de ani, NU deține permis de conducere, NU se afa sub influența alcoolului sau altor substanțe. 
Toți cei trei conducători auto au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.", a precizat IPJ Cluj.

„O autospecială pentru intervenție rapidă și două echipaje SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident produs pe calea Florești din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 8.00. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit trei autoturisme avariate și un bărbat, care suferise mai multe traumatisme, încarcerat într-unul dintre acestea. Alți doi ocupanți erau ieșiți din autoturismele avariate, dintre care unul era întins pe jos, amândoi conștienți și cooperanți. Au fost solicitate forțe în sprijin, moment în care au fost alertate încă două autospeciale, una din municipiul Cluj-Napoca și una din punctul de lucru Florești. Cea care se deplasa din subunitatea de pe strada Johannes Gutenberg a fost acroșată în timpul deplasării de către un alt autoturism, la circa 200 de metri de locul unde trebuiau să ajungă. Ocupanții din mașină nu au suferit leziuni în urma accidentului și nici pompierii din autospecială. Roata autospecialei a fost spartă, drept pentru care autospeciala nu a mai putut continua deplasarea, iar pompierii au luat echipamentele de descarcerare și le-au dus cu forțele proprii, până la locul evenimentului. La locul evenimentului a ajuns între timp și autospeciala din Punctul de Lucru Florești și a fost descarcerat bărbatul din autoturism, a fost extras cu echipamentele speciale, pentru a evita agravarea posibilelor afecțiuni suferite, și a fost predat echipajului SMURD. Acesta a fost preluat în stare de conștiență și cooperant și a fost transportat la spital. Încă doi bărbați au fost consultați și transportați la spital, se pare cu afecțiuni ușoare”, au transmis reprezentații ISU Cluj.