Actualitate

Fosta soție a criminalului prins la Dej, care a ucis o femeie în Marea Britanie, va primi o sumă FABULOASĂ de la polițiștii britanici

20.000 de lire sterline va primi fosta soție a lui Cristian Sabou, tânărul în vârstă de 27 de ani din Dej, care a ucis o pictoriță în Marea Britanie, în toiul unui jaf.

Fosta soție a lui Cristian Sabou va primi această sumă de la poliția britanică pentru că l-a denunțat pe suspect și s-a reușit astfel rezolvarea cazului. Pe baza probelor, bărbatul a fost condamnat, pe 11 noiembrie 2019, la închisoare pe viață, cu minim de 23 de ani de închisoare executată la zi.

Vinovatul a fost prins după șase ani de la comiterea crimei și asta pentru că fosta lui soție a contactat pe Facebook rudele femeii decedate.


Sabou a intrat în 2013 în casa unei familii de artiști din Anglia și a ucis o femeie de 55 de ani care locuia temporar acolo pentru a feri locuința de hoți. Criminalul din Dej a omorat-o pe Valerie Graves cu mai multe lovituri de ciocan, iar după șase ani de căutări a fost identificat și a fost condamnat la închisoare pe viață cu un minim de 23 de ani.

Polițiștii britanici au mediatizat cazul intens și au oferit la un moment dat o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru orice informație vitală în rezolvarea cazului. Conform mai multor surse, iubita lui Sabou a fost cea care i-a ajutat decisiv pe polițiști pentru prinderea lui după mai multe discuții legate de custodia copiilor.


Sabou a recunoscut încă de la momentul în care a fost găsit de polițiști că este vinovat de fapta comisă, dar totul a fost un accident: "Vă spun sincer că nu am vrut să se ajungă la așa ceva. A fost un accident. M-a pus cineva să intru în casă pentru bani și alte lucruri de valoare. Am picat la mijloc și de frică s-a ajuns la așa ceva. Vă spun sincer că nu am făcut nimănui rău în viața mea. Îmi pare rău", a spus criminalul la începutul lunii iulie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter