Actualitate

Trei victime au ajuns la spital în urma unui accident în Dej

Două mașini au fost implicate într-un accident petrescu pe strada Bistriței din Dej.

Polițiștii au găsit la fața locului două autoturisme implicate și trei victime care au fost transportate la Spitalul din Dej.

„Accident rutier , 2 autoturisme implicate în municipiul Dej pe strada Bistriței. Conducătorul unui autoturism care circula dinspre Dej spre Bistrița nu a adaptat viteza într-o curbă ușoară la dreapta, carosabil umed, a pierdut controlul direcției și a derapat trecând pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circulă regulamentar din sens opus. Ambii conducători auto și 1 pasager din autoturismul care a provocat au fost transportați la Spitalul Dej, conștienți, fiind răniți ușor. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ”, transmite IPJ Cluj.


Primele echipe de salvare care au ajuns au fost cele din partea Serviciului de Ambulanță Bistrița Năsăud.

„O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs pe strada Bistriței din Dej, în jurul orei 14.40. La locul accidentului a oprit pentru acordarea primului ajutor persoanelor implicate în accident un echipaj al SAJ Bitrița-Năsăud. Pompierii au găsit la locul evenimentului două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Au fost consultați și transportați la spital pentru investigații suplimentare, din primele evaluări se pare cu afecțiuni ușoare.”, transmite ISU Cluj.


 

Etichete: dej accident victime
Ultimele Stiri
abonare newsletter