Actualitate

Mama unor inculpați, trimisă în judecată pentru că a vrut să dea mită unui polițist din IPJ Cluj

Mama unor inculpați arestați pentru lipsire de libertate și tulburarea ordinii și liniștii publice a fost trimis în judecată de Parchetul Tribunalului Cluj pentru dare de mită. Mai exact, aceasta i-a oferit bani unui polițist pentru a obține punerea în libertate a fiilor.

Inculpata i-a promis la diferite intervale de timp unui polițist din cadrul IPJ Cluj suma de 10.000 lei, precum și alte bunuri pentru ca funcţionarul public să nu îşi îndeplinească atribuţiile de serviciu.  

În cauză s-au efectuat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de dare de mită, în formă continuată, context în care faţă de inculpată s-a dispus măsura controlului judiciar.


Ancheta penală a fost finalizată prin întocmirea rechizitoriului şi trimiterea în judecată a inculpatei Georgeta Covaci care a vrut să intervină pentru fiii ei, arestați de către Judecătoria Gherla în 4 octombrie

Între timp au fost trimiși în judecată, menținându-se starea de arest preventiv. În dosar este parte vătămată o femeie, scrie clujust.ro


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter