monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Hoț de buzunare, prins de polițiștii clujeni după ce a prădat o femeie în troleibuz

Un bărbat de 59 de ani a fost reținut de polițiștii clujeni pentru furt din buzunare.

Hoț de buzunare, prins de polițiștii clujeni după ce a prădat o femeie în troleibuz, sursă foto: ak4.picdn.net

Potrivit IPJ Cluj, la data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, angrenați într-o acțiune pentru prevenirea furturilor din mijloacele de transport în comun, au depistat un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea unui furt.

Polițiștii au procedat la efectuarea unui control asupra bărbatului, context în care au găsit asupra acestuia un portmoneu, care nu-i aparținea și care conținea actele de identitate ale unei femei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana vătămată, stabilind că, în cursul aceleiași zile, în timp ce se deplasa cu un troleibuz, i-ar fi fost sustras portmoneul de către bărbat.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea măsurii, acesta să fie prezentat în fața magistraților, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.