Actualitate

Zi importantă pentru noul Guvern! Primele modificări importante vor fi votate astăzi

Plenul Camerei Deputaților va vota miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege ce vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time.

Guvernul Orban are o primă zi importantă cu un vot extrem de important cu privire la eliminarea supraaccizei la carburanți, supraimpozitarea cotractelor part time, precum și Legea Recursului Compensatoriu.

Comisia pentru buget a Camerei Deputaților a adoptat, marți, un raport favorabil de adoptare a proiectului de lege care elimină supraacciza pe carburanți, actul normativ urmând să meargă la vot în plenul de miercuri al forului legislativ.
Proiectul de lege vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea, de la 1 ianuarie 2020, a supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time. Camera Deputaților este for decizional pentru inițiativa legislativă.


Tot în cursul zilei de azi va fi supusă la vot și abrogarea recursului compensatoriu după ce comisia juridică a Camerei Deputaților a adoptat ieri, cu unanimitate de voturi, un raport favorabil pe proiectul de lege privind abrogarea acestuia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter