Actualitate

Razie la Cămărașu! Suspect cu mandat de aducere și un minor la volan, printre „capturi”

Polițiștii și jandarmii clujeni au efectuat o acțiune cu efective mărite în localitatea clujeană Cămărașu.

Razie la Cămărașu! Suspect cu mandat de aducere și un minor la volan, printre „capturi”, sursă foto: IPJ Cluj Razie la Cămărașu! Suspect cu mandat de aducere și un minor la volan, printre „capturi”, sursă foto: IPJ Cluj

La data de 30 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliţie Rurală Apahida, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Ştefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, au acționat pentru prevenirea şi combatarea faptelor antisociale, precum şi pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranță publică, pe raza comunei Cămăraşu, din județul Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, activitățile desfășurate au condus la legitimarea a 35 de persoane, impunându-se aplicarea a șapte sancțiuni contravenționale. Totodată, au fost reținute două permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și a fost retras un certificat de înmatriculare.


De asemenea, acțiunea desfășurată a condus la depistarea unei persoane bănuite de comiterea de infracţiuni contra patrimoniului, pe numele căreia era emis un mandat de aducere, într-un dosar penal instrumentat la nivelul Postului de Poliţie Comunal Cămăraşu.

Nu în ultimul rând, în cadrul acțiunii a fost depistat un tânăr în vârstă de 16 ani care conducea un autovehicul pe raza localității Sâmboleni. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter