Actualitate

Accident ÎNSPĂIMÂNTĂTOR la Jucu! Cinci mașini făcute praf, pasagerii au scăpat ca prin minune

Un grav accident rutier a avut loc, duminică după-masă, pe raza localității clujene Juc-Herghelie.

Potrivit ISU Cluj, două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și trei echipaje ale SAJ au intervenit pentru a gestiona situația de urgență ca urmare evenimentului rutier produs pe DN 1C, în localitatea Juc-Herghelie, în jurul orei 17:10.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit cinci autoturisme avariate și o femeie care nu putea să iasă din autoturism. Au fost utilizate echipamentele speciale pentru a asigura accesul la persoana blocată în autoturism. Aceasta a fost scoasă de către pompieri utilizând echipamentele speciale, pentru a evita agravarea posibilelor leziuni suferite.


Femeia, de aproximativ 60 de ani, a fost predată echipajului SMURD pentru a fi transportată la spital. Din fericirea, ea era conștientă și cooperantă, iar ceilalți ocupanți erau ieșiți deja din autoturisme, fiind consultați de către echipajele medicale. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul cu suspiciune de fractură la unul din membrele inferioare, iar celălalt cu afecțiuni ușoare.

În urma accidentului, traficul pe DN 1C a fost blocat zeci de minute în șir, pe ambele sensuri de mers. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Cluj în jurul orei 19:25, traficul a fost deviat de la Răscruci în zona fabricilor De Longhi și Bosch, în condițiile în care cozile de mașini s-au întins pe kilometri întregi. Într-un final, în jurul orei 19:40, pe DN 1C au fost reinstaurate condițiile normale de drum.

Etichete: pompieri jucu accident
abonare newsletter