Actualitate

Accident la Apahida, două mașini s-au făcut praf, un bărbat a ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc, în cursul zilei de joi, în comuna Apahida.

Accident la Apahida, două mașini s-au făcut praf, un bărbat a ajuns la spital, sursă foto: ISU Cluj Accident la Apahida, două mașini s-au făcut praf, un bărbat a ajuns la spital, sursă foto: ISU Cluj

Potrivit ISU Cluj, două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 10:20, ca urmare a evenimentului rutier petrecut pe strada Iuliu Maniu, din Apahida. Pompieri sosiți la locul accidentului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul din ele se afla un bărbat care nu putea ieși din autovehicul.

A fost realizat accesul către ocupantul din autoturism prin deblocarea ușii, folosind echipamentele speciale. Acesta a fost scos din autoturism astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni suferite și a fost preluat de un echipaj SMURD, pentru a fi transportat la spital.


La locul evenimentului a mai fost consultat de către echipajul SMURD un bărbat, care a refuzat transportul la spital. De asemenea, pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor, au asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și persoanele implicate în accident și au sprijinit refacerea condițiilor de siguranță pentru trafic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter