monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Angajata unei primării din Cluj, atacată chiar în sediul instituției

O angajată a Primăriei Borșa din județul Cluj a fost atacată chiar în sediul instituției.

UPDATE: Inspectoratul Județean de Poliție a confirmat incidentul:

„Un bărbat de 53 de ani din comuna Baciu, judeţul Cluj, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a lovit cu un cutter, în zona pieptului, o femeie de 47 de ani, în comuna Borşa, Judeţul Cluj.


La data de 27 noiembrie anul curent în jurul orei 08.45, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost solicitaţi să intervină la Primăria comunei Borşa, judeţul Cluj, unde o femeie, angajată a Primăriei comunei Borşa, ar fi fost atacată de un bărbat care i-ar fi provocat o rană în zona pieptului, după ce a lovit-o cu un obiect tăietor, respectiv un cutter.

În urma deplasării poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Comunală Borşa la faţa locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind identificat în faţa clădirii Postului de Poliţie, unde, acesta, după comiterea faptei, a sunat   la 112 şi a aşteptat sosirea poliţiştilor.


Victima bărbatului, o femeie de 47 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, asistent social în cadrul Primăriei comunei Borşa, a fost transportată la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca, unde, în urma examinării s-a constatat că rana suferită necesită 8 – 9 zile de îngrijiri medicale, rana suferită nepunându-i acesteia viaţa în pericol.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.”, a transmis IPJ Cluj.


 

Faţă de bărbat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea acesteia, cel în cauză să fie prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Judecătoriei Gherla cu propunere de arestare preventivă.


O angajată a Primăriei Borșa, din județul Cluj, a fost înjunghiată de un bărbat cunoscut cu probleme psihice. În trecut, acesta a fost internat la Spitalul de Boli Psihice din localitate.

Bărbatul s-a prezentat acum o săptămână la Spitalul de boli psihice de la Borșa și a cerut să fie internat, motivând că nu are unde sta. Acesta a fost refuzat de medici.


Miercuri dimineața, bărbatul a mers iarăși la Primărie să ceară asistentei sociale să-l interneze la spital. Femeia s-a apropiat de el să-l întrebe dacă a rezolvat ceva în urmă cu o săptămână, iar atunci bărbatul s-a năpustit asupra ei cu un cutter, a rănit-o în zona umărului și a sânului, rănile fiind superficiale.

În momentul în care a atacat-o pe femeie, bărbatul a strigat. “Se pare că trebuie să ucid un om, ca să am adapost peste iarnă”.

Angajata Primăriei se află în afara oricărui pericol.

Agresorul s-a dus singur la postul de poliție unde i-a așteptat pe polițiști. Le-a explicat ce s-a întâmplat, iar mai apoi a fost reținut.

Etichete: atac